Farsali Unicorn Essence Antioxidant Serum

Kaunistava kasvoseerumi, josta tuli todellinen somehitti. Farsali Unicorn Essence -kasvoseerumia ei tarvitse edes esitellä. Se leimattiin bestselleriksi hyvin nopeasti mutta ei tehokkuuden ansiosta – naiset rakastuivat tuotteen pinkkiin väriin ja yksisarvisen kyyneleitä muistuttavaan koostumukseen. Taika teki Farsalista yhden suosituimmista vaalentavista kasvoseerumeista. Kauneusbloggaajien ja influenssereiden jauhaessa tuotteen tehokkuudesta on selvinnyt, että kasvoseerumi ei oikeastaan sovellu päivittäiseen ihonhoitoon. Ota selvää, miksi hyvin myyvä kasvoseerumi ei välttämättä ole viisain valinta – etenkään jos hakusessa on näkyvät tulokset.

FARSALI UNICORN FACE SERUM ARVOSTELU

Onko ihosi eloton ja vailla kiiltoa? Vaalentava Farsali Unicorn Essence -kasvoseerumi saattaa auttaa mutta se toimii paremmin meikkiprimerina kuin intensiivisenä ihonhoitotuotteena. Hyvä uutinen on se, että tuote sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kiiltoa vailla olevalla, epätasaisen sävyiselle iholle. Tässä arvostelu Farsalin kasvoseerumista tuotteen perusfaktoilla.

Koko: 10/30 ml

Ainesosat ja tuntuma:

Valmistajan mukaan vesipohjainen ja 100% öljytön koostumus sopii täydellisesti rasvaiselle iholle ja liiallisesta talituotannosta kärsivälle iholle. Totuus on se, että tämä ei ole ainoa saatavilla oleva vesipohjainen kasvoseerumi ja sitä kannattaa miettiä valintaa tehdessä. Veden lisäksi koostumus sisältää A-, C- ja E-vitamiinia supermarjoista. Mistä marjoista? Tuote sisältää kolmea luonnollista ainesosaa: acai-marjojagojimarjoja sekä mustikoita. Nämä kolme marjaa ovat vastuussa kasvoseerumin ravintoaineista ja ne antavat seerumille sen maagisen värin.

Farsalin seerumin pinkki väri hämmästyttää käyttäjiä. Ominaisuus erottaa kasvoseerumin epäilemättä markkinoiden muista samankaltaisista tuotteista. Seerumissa on myös korostavia partikkeleita, joka antaa yhden upean lisäelementin tuotteelle. Suhteellisen tahmean koostumuksen ansiosta osa käyttäjistä pitää kasvoseerumia vaivalloisena.

Parhaat puolet ja käyttöohjeet:

Farsali -kasvoseerumia voi käyttää muutamalla tavalla: päivittäin (hieromalla seerumia muutaman tipan verran ihoon aamuin illoin), meikkiprimerina (taputtelemalla seerumia muutaman tipan verran ihoon ennen meikkivoiteen käyttöä) tai luomivärin kestoa lisäävänä tuotteena (muutama tippa sekoitettuna luomiväriin pidentää luomivärin kestoa ja vahvistaa sen väriä). Mitä nämä monet käyttötavat merkitsevät Farsali Unicorn Essencen tehokkuudelle?

Ennen kaikkea, tuote on todella hyvä meikkiprimeri – se valmistelee ihon meikkejä varten ja pidentää niiden kestoa iholla. Toiseksi, tämä ihonhoitotuote suojaa ihoa päivittäisiltä häiriötekijöiltä. Farsali Unicorn Essence on epäilemättä tunnettu vaalentavista ja eloisuutta lisäävistä ominaisuuksistaan. Tästä syystä osa käyttäjistä kertoo käyttävänsä sitä pelkästään highlighterina – koska se ei toimi niin hyvin ihoa parantavana tuotteena. Tämän lisäksi ainesosalista ei ole yhtä runsas kuin muiden samaan hintaluokkaan kuuluvien kasvoseerumien. On siis vaikea puhua Farsalin kasvoseerumista päivittäisenä ihonhoitotuotteensa, koska se toimii huomattavasti paremmin meikkituotteena.

YHTEENVETO:

Plussaa:

 • sisältää vitamiinintäytteisiä supermarjauutteita
 • kevyt vesipohjainen seerumi
 • sisältää kimaltelevia partikkeleita, jotka toimivat highlighterin tavoin
 • sopii kaikille ihotyypeille
 • toimii todella hyvin meikkiprimerina
 • muutamia käyttötapoja
 • auttaa pidentämään luomivärin kestoa

Miinusta:

 • monet ihmiset pitävät tuotteen suosiota ulkonäköpohjaisena sisällön sijaan
 • seerumi toimii paremmin meikkiprimerina
 • ei elvytä ihoa syvästi
 • liian kova hinta vaikutuksiin nähden
 • tahmea koostumus vaikeuttaa käyttöä
6.7 Pistemäärä

Ainesosat:
9
Tehokkuus:
5
Helppokäyttöisyys:
8
Hinta-laatusuhde:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Jätä kommenttisi

Lisää Kommentti