La Mer Revitalizing Hydrating Serum

Tietojen mukaan tämä on kallein markkinoille ikinä lanseerattu kasvoseerumi. Koska tämä kasvoseerumi on kaikkien luksusihonhoidon ystävien ykkösvalinta, emme voineet sivuuttaa sitä tässä listassa. La Mer Revitalizing Hydrating Serumin pakkaus on upea laatikko häikäisevillä ja vaikutuksen tekevillä piirustuksilla. La Mer -kasvoseerumin monet negatiiviset arvostelut eivät valitettavasti vakuuta meitä siitä, että kova hinta ja kaunis pakkaus merkitsevät automaattisesti tehokasta ihonhoitoa. Tutustu La Mer Revitalizing Hydrating Serumiin ja päätä itse, jos se on ostamisen arvoinen tuote vai josko sen jättäminen hyllyyn halvemman (ja usein paremman) vaihtoehdon puolesta kannattaa.

LA MER FACE SERUM ARVOSTELU

Tarvitseeko kasvosi jatkuvaa kosteutusta ja huolenpitoa? La Mer -kasvoseerumi on suunniteltu hoitamaan tällaisia iho-ongelmia – se antaa uutta elämää iholle tarjoamalla laajan valikoiman ravitsevia ainesosia. Sanotaan, että tuotteen koostumus sopii kaikille ihotyypeille mutta monet käyttäjien arvostelut ja kommentit kertovat seerumin olevan sopimaton ongelmaiholle ja ikääntyvälle iholle. Lisätietoa La Merin kasvoseerumista löytyy alta.

Koko: 30 ml

Ainesosat ja tuntuma:

Ennen La Mer Revitalizing Hydrating Serumin kaltaisen kalliin ja ylellisen kasvoseerumin ostoa kannattaa tutkia sisältöluettelo tarkasti. Tämä seerumi hoitaa ihoa meriperäisillä ainesosilla, jotka ovat yhdistetty ns. ihmeliemeksi (miracle broth). Ihmeliemi on puolestaan yhdistetty kosteuttavaan ainesosaan nimeltä The Deep Hydration Ferment. Mitä muuta seerumista löytyy? Ilmeisesti erilaisia merileviä (vihreää, ruskeaa ja punaista) sekä limeteetiivistettä vahvoilla antioksidanttisilla ominaisuuksilla. Mikäli tuotteen hinnan perusteella odottaa kultapartikkeleita, saa pettyä pahan kerran.

La Mer -kasvoseerumissa on plussaa sen kevyt koostumus, joka tekee siitä tehokkaan ihonhoitotuotteen. Lisäksi tuoksu on ihana ja hento – tämä vaikuttaa positiivisesti käyttökokemukseen. Seerumi ei rasita kasvoja tai tuki ihohuokosia, ellei sitä käytä liikaa.

Parhaat puolet ja käyttöohjeet:

Käytetäänkö näin kallista kasvoseerumia jollain kiehtovalla tavalla? Ei oikeastaan. La Mer -seerumin käyttö on yksinkertaista ja miellyttävää. Tuotetta levitetään puhdistetuille ja pestyille kasvoille, kaulalle ja rinnalle. Elvyttävää kasvoseerumia tarvitaan vain muutaman tipan verran per käyttökerta – aamuin ja illoin. Miksi La Mer pitäisi ottaa osaksi ihonhoitorutiinia?

Ensinnäkin tämä kasvoseerumi antaa iholle energiaboostin, joka puolestaan tukee ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja. Näin ihosta tulee sileä ja eloisa, ja samalla myös paremman näköinen. Lisäksi tuote kosteuttaa ihoa, mikä on myös plussaa (huom.: ihon kosteustaso heikkenee iän myötä, etenkin usein auringossa olevan ihon). La Merin seerumissa on suhteellisen hyvät antioksidanttiset ominaisuudet ja siksi se ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Vaikka kaikki hyvät puolet ottaisi huomioon, on silti hyvä miettiä, jos samat vaikutukset saisi aikaan halvemmallakin tuotteella.

YHTEENVETO:

Plussaa:

  • kaikille ihotyypeille suositeltu kasvoseerumi
  • kestävä ja kaunis pakkaus
  • antioksidanttisia ominaisuuksia ja suojaa ihoa
  • kosteuttaa ihoa
  • helppo ja vaivaton käyttää

Miinusta:

  • selkeästi liian kova hinta
  • tuote ei ole yhtä tehokas kuin hinta antaa ymmärtää
  • vaikutuksia on odotettava kauan
6.3 Pistemäärä

Ainesosat:
7
Tehokkuus:
6
Helppokäyttöisyys:
8
Hinta-laatusuhde:
5
User Rating: 3 (1 votes)

Jätä kommenttisi

Lisää Kommentti