The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

The Ordinary -kasvoseerumi B3-vitamiinilla ja sinkillä on yksi monesta brändin tarjoamasta ihonhoitotuotteesta. Tuotteen saamat suhteellisen positiiviset arvostelut ovat intensiiviseen ihonhoitoon suunnatun ammattitason koostumuksen ansiota. Toisaalta osa käyttäjistä kertoo The Ordinary -tuotteiden vaikutusten olevan liian voimakkaita ja siksi ne sopisivat paremmin kauneushoitolakäyttöön. Lue lisää The Ordinaryn B3-vitamiinia ja sinkkiä sisältävästä kasvoseerumista ja päätä itse, jos se on ostamisen arvoinen tuote.

THE ORDINARY FACE SERUM ARVOSTELU

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -seerumin virallisessa kuvauksessa kerrotaan tuotteen olevan rasvaiselle iholle ja sekaiholle pinnallisilla verisuonilla. Tätä ajatellen tämä B-vitamiinia ja sinkkiä sisältävä kasvoseerumi voi olla hyvä valinta aknealttiille, helposti ärsyyntyvälle ja T-alueen ongelmista kärsivälle iholle. Lisätietoja The Ordinaryn kasvoseerumista voi löytää alta.

Koko: 30 ml

Ainesosat ja tuntuma:

Asiaa ei voi kieltää. The Ordinary on tunnettu tavastaan luoda ihonhoitotuotteita pelkästään laadukkaista ainesosista. Tämän kasvoseerumin kohdalla kaksi pääainesosaa ovat B-vitamiini (10%) ja sinkki (max. 1%). Molemmat ainesosat löytyvät myös tuotteen koko nimestä, koska ilman niitä The Ordinaryn kasvoseerumissa ei olisi sille ominaisia ominaisuuksia. Tuote esimerkiksi hoitaa öljyistä tai aknealtista ihoa mustapäillä. Vaikka ainesosalista on lyhyt ja tuote sopii vegaaneille, tuote sisältää myös synteettisiä ainesosia, jotka eivät sovi kaikille ihotyypeille.

Koostumus on hyvin kevyt ja imeytyy helposti. Tuotetta käyttäessä kannattaa huomioida, että The Ordinaryn kasvoseerumia ei voi käyttää kaikkien ihonhoitotuotteiden kanssa. Seerumia ei esimerkiksi saa missään nimessä käyttää yhdessä C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa, vaikka monet värivirheistä eroon haluavat naiset käyttävät sellaisia tuotteita elvyttääkseen ihoaan.

Parhaat puolet ja käyttöohjeet:

The Ordinaryn B3-vitamiinia ja sinkkiä sisältävän kasvoseerumin käyttö on yksinkertaista. Ensin iho puhdistetaan ja sen jälkeen hierotaan hellävaraisesti muutama tippa seerumia. Huom.: tämä kasvoseerumi toimii todella intensiivisesti, eli ihoa on suojattava erityisen tarkasti esimerkiksi kosteusvoiteella tai luonnollisella öljyllä.

Mitä hyötyä The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -kasvoseerumin säännöllisestä käytöstä on? Se riippuu tietenkin ihon alkuperäisistä ongelmista. Akneihon kohdalla kasvoseerumi auttaa pääsemään eroon aknesta. Mikäli toiveena on päästä eroon mustapäistä, seerumi puhdistaa kasvot ja palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Jos iholla on ilkeä tapa muuttua rasvaiseksi ja kiiltää runsaasti, kasvoseerumi hillitsee talirauhasten toimintaa ja vähentää siten talia. Pitkällä aikavälillä The Ordinaryn kasvoseerumi elvyttää ihoa mutta monet käyttäjät ovat maininneet tämän johtavan ihon kuivumisen kaltaisiin sivuvaikutuksiin.

YHTEENVETO:

Plussaa:

 • voi käyttää aamuin ja illoin
 • tarjoaa iholle tärkeää sinkkiä ja B3-vitamiinia
 • kevyt ja geelimäinen koostumus, ei jätä tahmeaa pintaa iholle
 • vegaaniystävällinen koostumus
 • auttaa talirauhasia toimimaan kunnolla, hallitsee talituotantoa
 • taistelee ärsytyksiä vastaan ja lievittää niitä
 • tasapainottaa ihon pH-tasoa

Miinusta:

 • sisältää runsaita määriä yhtä ainesosaa
 • ei sovi herkälle iholle
 • seerumia ei saa käyttää C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa
 • sopii paremmin ammattilaisten käyttöön
 • sisältää synteettisiä ainesosia
6.8 Pistemäärä

Ainesosat:
6
Tehokkuus:
9
Helppokäyttöisyys:
8
Hinta-laatusuhde:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Jätä kommenttisi

Lisää Kommentti