Estée Lauder Advanced Night Repair

Nuorekkaan ihon ylläpitämistä toivovat naiset valitsevat usein tämän Estée Lauderin ihoa kohentavan seerumin. Arvostelujen mukaan tämä ei kuitenkaan ole kaikkein paras kasvoseerumi. Miksi? Koska se ei ole luonnollinen ihonhoitotuote ja ennen kaikkea, koska se on suunnattu iltakäyttöön – tämä on johtanut sekalaisiin arvosteluihin. Osa käyttäjistä on todella tyytyväisiä kasvoseerumin vaikutuksiin ja toiset etsivät mielellään halvempia sekä parempia ratkaisuja. Ja niitähän piisaa, sillä Estée Lauder Advanced Night Repair on yksi kalleimmista saatavilla olevista kasvoseerumeista. Jatka lukemista ja selvitä miksi tämä tuote ansaitsee legendaarisen yökasvoseerumin tittelin.

ESTÉE LAUDER FACE SERUM ARVOSTELU

Vaurioitunut, kiilloton, väsynyt ja ryppyinen iho? Estée Lauder takaa sen ihoa kohentava seerumin taistelevan juuri näitä ongelmia vastaan. Vaikka tuote on pääasiassa suunnattu ikääntyneelle, ikääntyvälle ja heikolle iholle, se sopii kaikille ihotyypeille. Arvostelujen mukaan kasvoseerumi ei korjaa kaikkia ongelmia. Lue lisää arvostelustamme.

Koko: 30/50/75 ml

Ainesosat ja tuntuma:

Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumin pääainesosana toimii brändin uniikki Chronolux™ -ainesosa. Tämä innovatiivinen teknologia parantaa ihon luonnollista kykyä palautua. Seerumi sisältää mysteeriainesosan lisäksi myös muuta, esimerkiksi kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja hiivauutettakamomillauutettakofeiinia sekä monia muita. Tuote on epäilemättä runsas mutta runsautta ei tulisi automaattisesti pitää hyvänä asiana. Iho ei mielellään altistu liian monelle ainesosalle samaan aikaan.

Hyvä puoli on kuitenkin se, että vaikka Estée Lauderin kasvoseerumi sisältää monia erilaisia ainesosia, se ei ole liian öljyinen tai paksu. Se ei myöskään tuki ihohuokosia ja imeytyy hyvin ihoon. Kasvoseerumia voi siis kutsua kevyeksi seerumiksi.

Parhaat puolet ja käyttöohjeet:

Valmistaja suosittelee kasvoseerumin lisäämistä illan ihonhoitorutiiniin. Seerumia levitetään puhdistetulle iholle ennen kosteusvoidetta – muutama tippa seerumia levitetään kasvoille, kaulalle ja rinnalle hellävaraisesti hieroen. Käyttö ei ole vaikeaa, eikä se eroa suuresti muiden samankaltaisten ihonhoitotuotteiden käytöstä.

Mitä huolellisemmin ja säännöllisemmin tuotetta käytetään, sitä parempia tuloksia voi odottaa. Estée Lauder Advanced Night Repairin tuomat tulokset eivät valitettavasti yllätä. Tuote on tietenkin hyvä kosteuttava kasvoseerumi, joka vähentää ihon kireyttä, kuivuutta ja jättää ihon eloisaksi. Anti-age ja nuorentavat vaikutukset hädin tuskin näkyvät, josta monet käyttäjät ovat maininneet arvosteluissaan. Seerumin käytön jälkeen kasvot näyttävät terveemmiltä, raikkaammilta ja levänneiltä – tämä on pääsyy tuotteen suureen suosioon.

YHTEENVETO:

Plussaa:

  • saatavilla eri kokoina
  • suhteellisen kevyt ja ei-öljyinen koostumus
  • kosteuttaa, antaa terveen kiillon iholle ja lievittää ärsytyksiä
  • sisältää kasviuutteita, vitamiineja ja hyaluronihappoa
  • saatavilla verkossa ja kivijalkakaupoissa
  • hyvin suunniteltu pullo kätevällä pipetillä

Miinusta:

  • liian kova hinta vaikutuksiin nähden
  • iso osa ainesosista voi rasittaa ihoa
  • sisältö ei ole täysin luonnollinen
  • seerumi on suunnattu vain iltakäyttöön
7.9 Pistemäärä

Ainesosat:
7
Tehokkuus:
8
Helppokäyttöisyys:
9
Hinta-laatusuhde:
7
User Rating: 4 (1 votes)

Jätä kommenttisi

Lisää Kommentti