Sesderma Reti Age Liposomal Serum

Kiehtova vaihtoehto hyviä ihonhoitotuotteita etsiville on Sesderman Liposomal -kasvoseerumi. Seerumi sisältää nuorentavia ominaisuuksia omaavaa A-vitamiinia. Vaikka tuotetta pidetään hyvänä retinolikasvoseerumina, tietyissä arvosteluissa käyttäjät vertaavat seerumin hintaa sen vaikutuksiin – ja lopputulos ei puhu tuotteen puolesta. Haluamme mainita, että Sesderma Reti Age ei ole markkinoiden ainoa anti-age kasvoseerumi. Tuote vaikuttaa kuitenkin olevan yksi suosituimmista valinnoista ja siksi se löytyy listan kärkipaikoilta. Tutustu kasvoseerumin vaikutuksiin ja hyötyihin. Oletko sinä yksi tuotteen puolesta puhujista?

SESDERMA RETI AGE LIPOSOMAL SERUM ARVOSTELU

Onko ihosi ikääntyvä ja onko siinä pinnallisia verisuonia? Punoittaako iho, onko siinä värivirheitä? Sesderman kasvoseerumia suositellaan pigmenttiläiskistä (eli maksaläiskistä), veltosta ihosta, kuivuudesta ja aurinkokeratoosista kärsiville. Tätä ihonhoitotuotetta ei kuitenkaan suositella raskaana oleville, sillä suuri määrä retinolia aiheuttaa aurinkoherkkyyttä. Jatka lukemista ja tutustu lisää Sesderma -kasvoseerumiin.

Koko: 30 ml

Ainesosat ja tuntuma:

Sesderman kasvoseerumi eroaa muista kasvoseerumeista sisältämällä kolmea retinolimuotoa – retinoliaretinyylipalmitaattia ja retinaldehydiä. Niiden molekyylit ovat suljettuja nanosomeihin, joka helpottaa ihoon imeytymistä. Kannattaa pitää mielessä, että puhdas A-vitamiini ei välttämättä ole hyväksi ihollemme, koska se saattaa aiheuttaa aurinkoherkkyyttä. A-vitamiinin lisäksi Sesderman kasvoseerumi sisältää myös E-vitamiinia, peptidejä sekä Q10-koentsyymiä sekä kevyesti kuorivia happoja.

Ainesosien määrä tekee seerumista suhteellisen paksun ja vähän tahmean. Tuote ei myöskään ole täysin luonnollinen, sillä se sisältää useita synteettisiä ainesosia – tällä ei kuitenkaan ole väliä suurimmalle osalle ihmisistä. Herkkäihoiset voivat silti saada iho-oireita tuotteesta.

Parhaat puolet ja käyttöohjeet:

Sesderma Reti Age -kasvoseerumin käyttö on niin yksinkertaista, että seerumia joskus käyttäneet kykenevät siihen helposti. Käyttöä varten seerumia laitetaan muutaman tipan verran kasvoille ja seerumi hierotaan ihoon sormenpäillä. Ihon kevyttä taputtelua suositellaan myös. Valmistaja suosittelee ihon suojaamista SPF 50 -aurinkosuojalla seerumin käytön jälkeen auringon negatiivisten vaikutusten ehkäisemiseksi.

Säännöllisesti käytettynä ja seuraamalla käyttöohjeita lähes uskonnollisesti, Sesderma pystyy ehkäisemään ikääntymistä. Mikäli iholta löytyy jo hieman ryppyjä, tuote tarvitsee enemmän aikaa nuorentaakseen ihoa ja tehdäkseen ihosta kimmoisamman. Miten tuote sitten vaikuttaa? Päivittäin käytettynä Sesderma Reti age kosteuttaa ihoa, sitoo vettä ja vähentää sen seurauksena kireyden tunnetta kasvoissa. Lisäksi tuotteessa on antioksidanttisia ominaisuuksia, eli se ehkäisee oksidatiivista stressiä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Kasvoseerumi ei kuitenkaan sovi kaikille ihotyypeille, etenkään herkälle iholle.

YHTEENVETO:

Plussaa:

  • ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä
  • kosteuttaa ihoa
  • steriili ja kätevä tippapullo seerumin käyttöön
  • miellyttävä tuoksu tekee käytöstä mukavamman
  • sisältää jopa kolmea eri retinolimuotoa
  • nuorentaa ihoa (hieman hitaasti)
  • sisältää monia ainesosia, joita iho tarvitsee päivittäin

Miinusta:

  • retinolimäärät voivat aiheuttaa ihoherkkyyttä
  • seerumin jälkeen on käytettävä aurinkosuojaa
  • koostumuksen tahmeus hankaloittaa käyttöä hieman
8.5 Pistemäärä

Ainesosat:
9
Tehokkuus:
9
Helppokäyttöisyys:
10
Hinta-laatusuhde:
8
User Rating: 4 (1 votes)

Jätä kommenttisi

Lisää Kommentti