Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate vaikuttaa olevan hyvin suosittu yökasvoseerumi. Se on ihoa hoitava tiiviste, jota pidetään hoitokeinona heikolle iholle. Koska se on yksi kalleimmista kasvoseerumeista, korvikkeita suositaan usein alkuperäistuotteen sijaan. Arvostelujen mukaan kasvoseerumi on hyvä mutta ei hintaluokkansa paras. Tämä tarkoittaa siis sitä, että samaan hintaan voi ostaa parempia ja tehokkaampia tuotteita. Mikäli joku haluaa kohentaa ihoaan Kiehl’s -kasvoseerumilla, sen voi saavuttaa suhteellisen helposti ja tehokkaasti. Ota selvää, mitä tällä suositulla kasvoseerumilla on tarjottavana ja miksi se ei välttämättä ole luokkansa paras.

KIEHL’S FACE SERUM ARVOSTELU

Näyttääkö ihosi elottomalta ja tylsältä? Hyvä vaihtoehto on Kiehl’sin hoitava yökasvoseerumi. Kasvoseerumi sopii elvytystä etsivälle elottomalle ja ravitsemista kaipaavalle iholle. On hyvä tiedostaa, että seerumi ei ole kovinkaan monipuolinen. Sitä ei myöskään suositella vakavien iho-ongelmien hoitoon. Tuote sopii pääasiassa tavalliseen iltaihonhoitoon. Mitä Kiehl’s -kasvoseerumista tulisi tietää? Tässä arvostelu.

Koko: 15/30/50 ml

Ainesosat ja tuntuma:

Ensimmäinen huomiomme herättävä asia on se, että Kiehl’s -kasvoseerumi koostuu 99,8% luonnosta saatavista ainesosista. Tämä on epäilemättä suuri plussa mutta tarvitseeko ihomme kaikkia näitä ainesosia? Tuotteesta löytyy muun muassa ärsytystä lievittävää laventeliöljyä (eteeristä öljyä) ja oliiviöljystä peräisin olevaa skvaleenia, jota ihomme tarvitsee ylläpitääkseen kosteustasapainoaan. Suurin osa tuotteesta koostuu 10 luonnollisesta öljystä, joista useimmat ovat eteerisiä öljyjä, eli ne saattavat ärsyttää ihoa liian usein käytettynä.

On hyvä ymmärtää, että Kiehl’s Midnight Recovery -kasvoseerumi on enemmänkin kasvoöljy, eli se on muita samankaltaisia tuotteita paksumpi. Paksuuden seurauksena kaikki ihotyypit (esim. öljyinen iho) eivät tule toimeen tuotteen kanssa.

Parhaat puolet ja käyttöohjeet:

Kiehl’s -kasvoseerumin käyttö on kaukana vaivalloisesta. Käyttöohjeissa on vain kaksi helposti seurattavaa osaa. Ensin iho on puhdistettava huolellisesti, jonka jälkeen 2-3 tippaa seerumia levitetään hellävaraisesti poskille, otsalle ja leualle. Valmistaja kertoo, että tämä ihonhoitotuote toimii tehokkaasti myös yksin, eli mitään kasvovoidetta ei tarvitse laittaa seerumin jälkeen. On kuitenkin mahdollista lisätä seerumin tehoa käyttämällä kasvovoidetta.

Päivittäin ja ohjeiden mukaan käytettynä Kiehl’s Midnight Recovery -kasvoseerumi parantaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa ihon pintaa. Lisäksi valmistaja lupaa tuloksia noin 8 viikossa mutta ensimmäinen käyttökerta antaa jo eloisamman ihon. Käyttäjät kertovat tulosten saamisen kestävän kauemmin, etenkin ihon ollessa kuiva ja ravintoaineiden puutteessa. Toisaalta Kiehl’s -seerumi jättää ihon raikkaaksi ja tuotetta voi pitää ihonhoitorutiinin laadukkaana lisänä. Kasvoseerumia suositellaan käytettäväksi brändin muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

YHTEENVETO:

Plussaa:

  • luonnollisia ihoa hoitavia ainesosia
  • sopeutuu ihon luonnolliseen rytmiin
  • hoitaa ja elvyttää ihoa hyvin
  • sisältää luonnollisia kasviöljyjä
  • saatavilla kolmessa koossa
  • myydään kätevässä pullossa helppokäyttöisellä pipetillä

Miinusta:

  • liian kova hinta verrattuna vaikutuksiin
  • seerumin yrttinen tuoksu ei ole kaikkien makuun
  • seerumi on suunniteltu vain iltakäyttöön
8.2 Pistemäärä

Ainesosat:
9
Tehokkuus:
9
Helppokäyttöisyys:
10
Hinta-laatusuhde:
5
User Rating: 4 (1 votes)

Jätä kommenttisi

Lisää Kommentti