Nanoil Vitamin C Face Serum: Paras kasvoseerumi
Huipputuote

Nanoil Vitamin C Face Serum: Paras kasvoseerumi

Kiistämätön voittaja suositeltujen kasvoseerumien keskuudessa on äärimmäisen kevyt ja monipuolinen Nanoil Vitamin C Face Serum. Lanseerauksensa jälkeen se on saanut pelkkiä positiivisia arvosteluja. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia myötämielisiä kommentteja, jotka liittyvät yhteen asiaan – tämä on paras C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi. Tehokkuus ja monipuoliset ominaisuudet ovat tarkasti valittujen ainesosien ja erinomaisen laadun ansiota. Käyttäjät arvostavat valmistajan kykyä luoda tavallisia iho-ongelmia hoitava tuote. Ota selvää, miksi Nanoil Vitamin C Face Serum on paras mahdollinen kasvoseerumi – arvostelut puhuvat puolestaan.

NANOIL VITAMIN C FACE SERUM ARVOSTELU

Mikäli iholta löytyy väriläikkiä, iho on eloton ja harmahtava tai akne vaivaa, Nanoilin C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi on loistava valinta. Koska se on toiminut samankaltaisista ongelmista kärsivien naisten kohdalla, se toimii myös sinun kohdallasi. Vaalentavan kasvoseerumi päätehtävä on muuttaa ihon pintaa ja palauttaa ihon loisto. Miten se toimii ja miksi tuhannet naiset ovat hullaantuneet tästä ihonhoitotuotteesta? Tässä lyhyt arvostelu Nanoilista – markkinat yllättäneestä kasvoseerumista.

Koko: 50 ml

Ainesosat ja tuntuma:

Nanoilin kasvoseerumin pääainesosa on askorbiinihappo, joka tunnetaan myös nimellä C-vitamiini. Seerumi sisältää uusinta vesiliukoista ja stabiilia C-vitamiinijohdannaista (eli 3-O-Ethyl Ascorbic Acid), joka sattuu olemaan tehokkain C-vitamiinin muoto. Tämän ansiosta Nanoil -kasvoseerumi säilyttää ominaisuutensa kauan, ei hapetu kovinkaan nopeasti ja toimii tehokkaasti. Toinen tärkeä ainesosa on Punarnava –juuriuute (INCI:ssä Boerhavia Diffusa Root Extract), joka tunnetaan vahvana antioksidanttina. Uute tarjoaa iholle kasvisteroleja, flavonoideja sekä arvokkaita hivenaineita.

Nanoil - Kasvoseerumi C-vitamiinilla
Nanoil - Kasvoseerumi C-vitamiinilla
Vaalentava kasvoseerumi Nanoililta. Nuorekkaan ulkonäön säilyttämiseen.

Nanoilin perusainesosa on vesi ja siksi seerumi on kevyt, juokseva ja hyvin imeytyvä. Tärkeää on myös se, että seerumi ei jätä iholle öljyistä tunnetta ja se vaikuttaa syvällä ihon pinnan alla.

Parhaat puolet ja käyttöohjeet:

Kevyen koostumuksen ansiosta Nanoil -kasvoseerumia on helppo käyttää. Pestyille kasvoille taputellaan 2-3 tippaa seerumia – tehokkuutta voi lisätä käyttämällä seerumia kahdesti päivässä – aamuin ja illoin. Seerumin imeytymisen jälkeen iholle on aina levitettävä kasvovoidetta/kosteusvoidetta tai luonnollista öljyä (huom.: Nanoililta löytyy myös öljyjä). Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla Nanoilin C-vitamiinia sisältävästä kasvoseerumista voi nauttia täysin voimin.

Väriläikät katoavat ja ihosta tulee tasainen, sileä sekä eloisa vain 2-3 viikossa. Iho näyttää nuorekkaammalta, kosteutetulta, ravitulta ja elvytetyltä. Säännöllisesti käytettynä Nanoil -kasvoseerumi vähentää aknea ja vahvistaa heikentyneitä hiussuonia, jonka ansiosta iho kaunistuu ja muuttuu vähemmän ärsyyntyneeksi. Kauneustuotetta voi levittää myös kaulalle ja rinnalle nuorekkuuden, tasaisen ihon ja kimmoisuuden ylläpitämiseksi. Ennen kaikkea Nanoil Vitamin C Face Serum on paras nuorentava kasvoseerumi, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä, rypyiltä ja vähentää pigmenttiläiskien riskiä.

TIESITTEKÖ…?

Nanoilin C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi ei ole brändin ainoa ammattitason seerumi. Mikäli kasvot eivät tarvitse vaalennusta tai värivirheiden korjaamista, vaihtoehtoja ovat:
Nanoil Retinol Face Serum
Nanoil Retinol Face Serum
Retinolia sisältävä nuorentava kasvoseerumi
Lisätietoa
Nanoil Hyaluronic Face Serum
Nanoil Hyaluronic Face Serum
Hyaluronihappoa sisältävät kosteuttava kasvoseerumi
Lisätietoa
Nanoil Aloe & White Tea Face Serum
Nanoil Aloe & White Tea Face Serum
Aloe veraa ja valkoista teetä sisältävä elvyttävä kasvoseerumi
Lisätietoa

YHTEENVETO:

Plussaa:

 • vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihon pintaa tehokkaasti
 • tekee ihosta nuorekkaamman säännöllisesti käytettynä
 • yksinkertainen koostumus ei ärsytä edes herkkäihoisia
 • C-vitamiinin stabiili muoto
 • sopii ihonhoitoon päivällä ja illalla
 • ei sisällä parabeeneja tai silikoneja
 • ei aiheuta öljyistä tunnetta
 • 3 tippaa per käyttökerta riittää, eli tuote on kustannustehokas
 • hyvä hinta-laatusuhde, etenkin kun tuotteen tehokkuuden ottaa huomioon

Miinusta:

 • helpompi tilata verkosta kuin saada kaupasta
 • lasipullo saattaa rikkoutua pudotessaan
10 Pistemäärä

Ainesosat:
10
Tehokkuus:
10
Helppokäyttöisyys:
10
Hinta-laatusuhde:
10
User Rating: 5 (1 votes)

Jätä kommenttisi

Lisää Kommentti