Kuinka saada iho hohtamaan? Parhaat tavat lisätä tervettä hehkua kasvoillesi!

Hehkuvat kasvot? Helposti! Lisäät kasvoillesi helposti raikkautta ja hehkua, opettelemalla oikeat toimenpiteet. Jos sinulla ei ole aavistustakaan mistä aloittaa, lukaise parhaat vinkit alapuolelta!

Hehkuva, terve iho ei ole ohimenevä muotivillitys ja on paras tapa säilyttää nuorekkuus sekä hyvä olo pidempään. Julkkikset ovat jo tietoisia tästä ja #tervehehku on ykkösvalinta punaiselle matolle. Vähemmän on enemmän – sädehtivä ehostus ei kaipaa ylilyöntejä ja vie sinut lähemmäksi luonnollisen upeaa ihoa!

Luonnollisen hehkuva iho

Miten tuoda iholle hehkua? Oikeanlainen ihonhoito on ensimmäinen askel. Terve iho näyttää upealta ja luonnollisen hehkuvalta. Kosteutettu, ravittu, korjattu ja ärsykkeiltä suojattu iho omaa hohteen, johon meidän tulee pyrkiä.

Saavuttaaksesi ihanan luonnollisen hehkun, kokeile korealaista ihonhoitotekniikkaa – monivaiheista ihonhoitorutiinia, joka sisältää useita eri tuotteita käytettynä tietyssä järjestyksessä. Ihoa tulee kosteuttaa, ravita, korjata sekä suojata. Käytä voiteita, seerumeita, naamioita ja luonnonöljyjä; parhaat tulokset saat yhdistämällä niitä kaikkia oikeanlaisessa järjestyksessä.

Sääntölista: miten saada hehkuva iho?

  1. Pese kasvot kahdesti päivässä – säännöllinen puhdistus on tosi tärkeää, mikäli haluat sileän ja upean ihon. Kasvojen puhdistus koostuu kahdesta vaiheesta: meikinpoistosta ja kasvojen pesusta, öljypesu on paras vaihtoehto iholle.
  2. Kuori kuollut ihosolukko säännöllisesti – pehmeä ja tasainen iho on tavoitteemme, sillä se heijastaa valoa luoden upean hohteen. Tätä lookia varten sinun tulee käyttää entsyymikuorintaa tai fyysistä kuorintaa. Kasvoharja toimii mainiosti.
  3. Suojaa iho auringolta – UV-säteet ovat ihosi pahin vihollinen. Sinun tulee siis käyttää aurinkosuojavoidetta tai luonnonöljyjä suojataksesi sitä.
  4. Kosteuta ihoa – ihon kunto vaikuttaa suuresti siihen, miltä ihosi näyttää. Käytä kosteuttavaa seerumia, voidetta tai naamioita palauttaaksesi ihon kosteustasapainon.

Parhaat tuotteet hehkuvalle iholle

Oikeanlaisen ihonhoidon lisäksi voit palauttaa ihon kauneuden ja hohteen laadukkailla kauneudenhoitotuotteilla. Mitä tuotteita kannattaa valita?

Voiteet ja naamiot eivät ole ensimmäisellä sijalla mitä tuotteisiin tulee. Ainoastaan tiivistetyt, kirkastavat seerumit tuovat nopeaa ja pysyvää säihkettä kasvoillesi. Kaikki seerumit eivät kuitenkaan käy! Laadukkaimmat seerumit sisältävät:

  • c-vitamiinia, jolla on kirkastavia vaikutuksia
  • b3-vitamiinia, joka on tehokasta pigmenttiläiskiä vastaan
  • a-vitamiinia, eli ikääntymistä estävää retinolia
  • kollageenia, joka tekee ihosta täyteläisemmän ja hehkuvan

Hätätapauksessa käytä hehkua tuovaa ehostusta

Jos ihosi on kovin kuiva ja eloton ja olet välittömän muodonmuutoksen tarpeessa, ota käyttöön hohtoa tarjoavat meikit – valon leikki kasvoilla tuo halutun #tervehehku-efektin kasvoillesi.

Valitse tuotteita, jotka lupaavat luonnollista hehkua; kerrosta vähitellen, intensiivisyyttä pikkuhiljaa lisäten. Lisää highlighteria kohtiin, joita haluat korostaa; poskipäihin, kulmakaariin, otsaan, nenään, leukaan, huulten amorinkaareen ja silmänurkkiin. Huom: lisää highlighteria vain kohtiin, joissa iho on sileää sillä vaalea ja valoa heijastava tuote kerääntyy helposti ryppyihin ja korostaa ihon epätasaisuuksia.

Käytä highlighteria säästeliäästi, sillä liika on liikaa.