Miten kasvoseerumeja käytetään? 5 yksinkertaista sääntöä

Kaikki tietävät tässä vaiheessa kasvoseerumien uskomattomista vaikutuksista. Toisaalta harva ihminen kiinnittää tarpeeksi huomiota niiden käyttöön saadakseen 100% irti niiden potentiaalista ja voimasta. Tässä viisi yksinkertaista sääntöä.

Siskosi/ystäväsi/kauneudenhoitajasi innoittamana ostit kasvoseerumin, toivoen nopeampia ja parempia tuloksia kuin kosteusvoiteen kanssa. Olet käyttänyt sitä jo muutaman viikon mutta mitään parannuksia ei näy. Tuotteen valinta ei välttämättä ole ongelma. Ehkä olet käyttänyt seerumia väärin. Miten se sitten tehdään oikein? Tässä viisi sääntöä kasvoseerumien käyttöön.

Miten kasvoseerumia käytetään?

1. Älä koskaan korvaa kasvovoidetta seerumilla. Käytä molempia yhdessä.

Monet naiset uskovat virheellisesti seerumin olevan voiteen korvike, jonka jälkeen he heittävät kosteusvoiteen pois ja käyttävät pelkästään seerumia. Tämä on virhe. Seerumeissa ja voiteissa on eri ominaisuudet ja eri vaikutukset – seerumi toimii syvällä ihon pinnan alla ja voide pinnallisesti. Sen sijaan, että toinen korvataan toisella, käytä ensin seerumia ja sen jälkeen voidetta. Näin seerumin ainesosat pääsevät töihin ihon syvimpiin kerroksiin paikkaamaan ja rakentamaan, ja voide antaa kasvoille kevyen, kosteutta sitovan suojakerroksen.

2. Levitä seerumia aina puhtaalle iholle.

Seerumin ainesosat ovat pieniä ja tunkeutuvat helposti syvälle ihoon – mutta tätäkin tehtävää voi helpottaa. Puhdista meikit, pese pois kaikki lika ja epäpuhtaudet, jotta seerumi pystyisi tekemään ihmeitä. Meikkiä puhdistetaan kunnes vanulappu on puhdas. Tämän jälkeen kasvot pestään vielä esim. geelipuhdistusaineella täysin puhtaan ihon saamiseksi. Kasvojen kuivaamisen jälkeen levitetään seerumia.

3. Älä koskaan käytä öljypohjaisia tuotteita ennen seerumia.

Joskus seerumi ei anna toivottuja tuloksia, vaikka kasvot on pesty ennen käyttöä. Miksi? Kasvojen puhdistusaine saattaa olla syypää. Mikäli puhdistusaine on öljypohjainen, se luo näkymättömän pinnan iholle, joka puolestaan estää seerumin pääsyä ihon alle. Älä siis käytä öljypohjaisia meikinpoistoaineita ennen seerumin käyttöä.

4. Käytä seerumia päivittäin, älä vain silloin tällöin.

Seerumia on käytettävä säännöllisesti. Jos olet pitänyt seerumia hetkellisenä ratkaisuna, olet väärässä – iho tarvitsee intensiivistä huolenpitoa ja runsaasti ravintoaineita koko ajan. Tämän takia parhaat ja pitkäkestoisimmat tulokset saa käyttämällä seerumia säännöllisesti kerran päivässä tai jopa aamuin illoin.

5. Taputtele seerumi hellävaraisesti iholle.

Seerumin levitystavalla on myös väliä. Ihoa ei koskaan tulisi venyttää liikaa – toivomus on kimmoisampi ja kiinteämpi iho, ei veltto ja venynyt. Tuotteen taputtelu iholle on paras vaihtoehto. Tekniikka lisää verenkiertoa ja saa seerumin imeytymään ihoon nopeammin, ja lisäksi iho saa enemmän energiaa.