C-vitamiini seerumissa: vitamiinien kuningatar ihosi puolesta

C-vitamiini – toisella nimellä tunnettu askorbiinihappona – on yksi kehomme tarvitsemista arvokkaista vitamiineista. Tarvitsemme C-vitamiinia pysyäksemme terveinä ja säilyttääksemme ihon nuorekkuuden. Juuri tämä vitamiini stimuloi kudosten palautumisprosesseja, jotka puolestaan vaikuttavat positiivisesti kasvojen ulkonäköön. Mitä muuta iloa voimakkaan ravintoaineen levittämisestä kasvoille on?

C-vitamiinin vaikutukset iholla

Yksi C-vitamiinin arvostetuimmista ominaisuuksista on kyky taistella vapaita radikaaleja vastaan tehokkaasti. Toisin sanoen, C-vitamiini on tarpeeksi voimakas estääkseen hapen haitallisten muotojen hyökkäyksen. Tämän lisäksi C-vitamiini stimuloi kollageeni- ja keratiinisynteesiä sekä parantaa alempien ihokerrosten verenkiertoa. Vitamiini parantaa ihon vastustuskykyä huomattavasti sekä vahvistaa verisuonien seinämiä. Kyky kuoria kuolleita ihosoluja johtaa myös nuorekkaampaan, laadukkaampaan ja tasaisemman sävyiseen ihoon.

Nippelitietoa!

C-vitamiinin molekyylit pystyvät vetämään puoleensa parittomia elektroneja, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti ihoon. Elektronista tulee neutraali ja samalla turvallinen iholle. Näin C-vitamiini pystyy ehkäisemään oksidatiivista stressiä.

C-vitamiinissa on enemmän ominaisuuksia kuin yllä mainitut. Tämä tärkeä ravintoaine voi esimerkiksi stimuloida keramidisynteesiä ja suojata ihoa kosteuden sekä kimmoisuuden vähenemiseltä. On myös todistettu, että C-vitamiini paikkaa verisuonia ja tekee niistä joustavampia, nopeuttaa kudosten paranemista sekä ehkäisee turvotusta, bakteeritulehduksia ja mustelmia. C-vitamiini vaalentaa väriläiskiä estämällä melaniinituotannon. Kaiken tämä lisäksi ravintoaine kuorii ihoa hellävaraisesti, eli se tukee ihon uusiutumisprosesseja. Mihin muuhun C-vitamiini pystyy? On selvinnyt, että se auttaa aknen parantamisessa antibakteeristen ja antiviraalisten ominaisuuksien ansiosta. Kun kaiken tämän ottaa huomioon on selvää, että C-vitamiini on korvaamaton kaiken ikäisten ihojen hoidossa.

Kuten yllä mainittu, C-vitamiinissa on ikääntymisenvastaisia vaikutuksia – kyky taistella vapaita radikaaleja ja kollageeni-, elastiini- sekä hyaluronihappojen hajoamista aiheuttavia ihoentsyymejä vastaan. C-vitamiinin hyödyt voi kiteyttää seuraavalla tavalla:

 • NUORENTAA
 • ELVYTTÄÄ
 • VAALENTAA
 • SUOJAA
 • ANTAA VIRHEETTÖMÄN IHON

C-vitamiini: kenelle ja milloin?

Koska käyttötapoja on niin monia, C-vitamiinia sisältävät kauneustuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Käytä tuotteita:

 • hoitamaan kimmoisuuden menettänyttä ja rypyistä kärsivää ikääntyvää ihoa
 • parantamaan elotonta, kiillotonta ja väsynyttä ihoa
 • hellävaraista elvytystä tarvitsevalle iholle (esim. talven tai kesän jälkeen)
 • aknea vastaan (sekä aikuisaknea että teini-iän aknea vastaan)
 • väriläiskien ja pisamien vaalentamiseksi
 • ihonsävyn tasoittamiseksi
 • ihon pinnallisten verisuonien hoitoon
 • suojataksesi ihoa

Kaikki C-vitamiinimuodot

C-vitamiini on voimakas ja ”taistelunhaluinen” antioksidantti, mutta myös epästabiili luonnostaan. C-vitamiini saattaa siis hajota ennen kuin se ehtii vaikuttaa kaikkiin ihokerroksiin. Ongelman ratkaisemiseksi ja eliniän pidentämiseksi C-vitamiini on asetettu omaan ”kuljettajaan”, joka auttaa sitä pysymään stabiilina pidempään. Arvokkaiden liposomien ansiosta öljyseerumia pidetään parhaana C-vitamiinin kuljettajana. On hyvä ottaa huomioon, että kasvoseerumin tehtävä on hoitaa ihon syvimpiä kerroksia ja kasvovoiteet hoitavat ulkokudoksia – pääasiassa suojatakseen ihoa.

Nykyään C-vitamiinikin pystyy kulkeutumaan ihon syvimpiin osiin, joka on täysin mainittujen kuljettajien ansiota: liposomit, nanosomit ja nanodiscit. Hapettumista voi siis hidastaa jopa muutamalla päivällä – vallankumouksellista! Hidastaminen lisää C-vitamiinin tehokkuutta ja nyt tämä tärkeä ravintoaine säilyy kudoksissa, joka puolestaan parantaa sen ravitsemuskykyä. Hyödyllisin C-vitamiinin muoto on kuitenkin laadukkaasta kasvoseerumista löytyvä.

Huom.!

Jotta voisimme nauttia kaikista C-vitamiinin voimakkuuden tuomista hyödyistä, se on löydyttävä oikeanlaisesta kauneustuotteesta, sitä on oltava riittävästi ja käytetyn muodon on oltava stabiili. C-vitamiini pystyy tunkeutumaan syvälle ihoon vain kaikkien kriteerien täyttyessä.

C-vitamiinin paras muoto? Nanoil Vit. C Face Serum täyttää kaikki odotukset

Nanoil Vit. C Face Serum

Minkälainen C-vitamiinin tulisi olla? Stabiili tietenkin, eli se ei saa hajota ennen kosketusta ihon kanssa. Parhaassa tapauksessa se löytyy laadukkaasta kasvoseerumista, jonka molekyylit pystyvät kuljettamaan C-vitamiinin ihon alle, jotta se pääsisi syvemmälle ihoon kuin mikään normaali kasvovoide. Stabiilia C-vitamiinimuotoa tarjoava ihonhoitotuote on Nanoil Vit. C Face Serum – kevyt, täydellinen ennen meikkiä, uskomattoman tehokas ja sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi sisältää ainesosaa nimeltä 3-0-ethyl ascorbic acid, joka tarjoaa etsimiämme vaikutuksia oikeisiin paikkoihin – eli syvälle ihoon. Lopputulos? Unelmaiho: tasainen ihonsävy, eloisa ja levännyt olemus, ei kauneusvirheitä, ei väriläiskiä, ei aknea.

Lisätietoa

Laadukas C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi

Mikäli päätyy laadukkaaseen C-vitamiinia sisältävään kasvoseerumiin, voi odottaa kaikkia toivomiaan lopputuloksia. Stabiili C-vitamiini on kuin ihonhoidon ammattilainen ja siksi se auttaa saamaan nuorekkaan, sileän, eloisan ja hehkuvan ihon ilman värivirheitä, aknejälkiä tai auringon jättämiä tervehdyksiä. Parantunut akne, ei ikääntymisen merkkejä, tehokas kollageenisynteesi, pysyvästi levännyt iho – kaikki tämä on C-vitamiinin säännöllisen käytön tulos. Ei siis ihme, että korvaamatonta C-vitamiinia pidetään äärettömän arvokkaana ja monet valmistajat lisäävät vitamiinia ihonhoitotuotteisiinsa.