Virheetön iho sekunneissa. Tutustu käteviin vinkkeihin ja saavuta ihanan hohtava iho

Täytyykö sinun näyttää säkenöivältä tulevassa tapaamisessasi? Valvoitko liian myöhään (opiskellen, tietty) ja nyt ihosi kaipaa piristysruisketta? Mepä kerromme muutaman kätevän vinkin, jolla ihon saa näyttämään kauniilta hetkessä. Opi Beyoncen, Lady Gagan ja Jennifer Lopezin kanssa työskentelevien huippumeikkiartistien salaisuudet.

Vinkit väsyneen ihon pikapiristykseen

Kohta kertomamme vinkit eivät välttämättä auta elävöittämään väsynyttä ihoa, vaan ne neuvovat miten peittää epätäydellisyydet ja ihovirheet hetkessä. Meillä ei aina ole aikaa monimutkaisiin kauneusrutiineihin vaan meidän on näytettävä hyvältä heti!

Miten tämä onnistuu?

  1. Käytä itseruskettavaa. Käyttämällä sitä säännöllisesti 3-4 päivän välein, voit olla varma, että kesällä saamasi ihana rusketus kestää koko talven. Kasvojen kuorinta on tärkeää, sillä se takaa itseruskettavan tasaisen tuloksen. Kuori kasvosi vähintään kahdesti kuussa välttyäksesi epätasaiselta rusketukselta. Kun kasvosi eivät ole parhaimmillaan aamulla, aurinkopuuterin helmiäishohde pelastaa ne välittömästi. Kukaan ei huomaa ihosi olevan valju ja väsynyt, kun ehostat sitä aurinkopuuterin avustuksella.
  2. Hehkua iholle meikin avulla. Käytä vaaleita luomivärejä, puuterimaista highlighteria ja aurinkopuuteria, mutta ei kuitenkaan sitä tavanomaista. Valitse aurinkopuuteri, jossa on kultaisena hohtavia ja valoa heijastavia hippuja. Se piilottaa ihosi epätäydellisyydet ja saat kasvosi näyttämään hyvinlevänneiltä.
  3. Käytä poskipunaa. Tämä upea meikkituote luo hetkessä raikkaan omenaiset poskipäät, jotka kielivät hyvistä yöunista. Älä kuitenkaan vedä poskipunaa överiksi. Poskipunan tulisi korostaa poskipäitä vain juuri ja juuri huomattavasti. Säästeliäästi käytettynä se muuntaa kasvosi nuorekkaan ja terveen näköisiksi. Vältä kuitenkin kirkkaan pinkkejä, punaisia ja oransseja sävyjä, sillä ne saattavat korostaa ihon kalpeutta.
  4. Luonnonöljy apuun! Iholle levitettynä luonnonöljyt taikovat kasvoista kirkkaat ja ihastuttavat. Väsymys ja valjuus kaikkoavat kasvoiltasi silmänräpäyksessä. Saadaksesi hehkeän ihon, yhdistä valitsemaasi öljyä pieneen määrään helmiäisluomiväriä ja meikkivoidetta. Levitä seos kasvoillesi ja/tai vartalollesi. Tulokset ovat uskomattomia – kokeile ja ihastu!
  5. Yksi tapa naamioida väsyneet kasvot on levittää peitevoidetta silmänympärysiholle (tummat silmänaluset). Voidetta ei kuitenkaan tule levittää suoraan silmän alle, vaan hieman alemmas. Voit myös piirtää peitevoiteella kolmion ja blendata sen muuhun meikkipohjaan. Saavuttaaksesi vaikutelman raikkaasta ihosta, valitse 1-2 astetta meikkivoidettasi vaaleampi peitevoide.

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä; on hyvä pitää mielessä, etteivät edes laadukkaimmat meikkituotteet pysty tekemään taikoja ellet pidä ihosi hyvinvoinnista huolta. Muista kosteuttaa ja ravita ihoasi. Voit hieroa ihoasi kevyesti jääpalalla ennen ihovoiteen levittämistä. Kääri jääpala puhtaaseen liinaan, näin pystyt kontrolloimaan jääkylmän veden leviämistä helpommin.