Muuta ihonhoitotapojasi saadaksesi virheettömän ihon!

Haluaisitko uudet, paremmat ihonhoitotavat? Huonojen tapojen hylkääminen on parasta mitä voit ihollesi tehdä. Teemme päivittäin useita tiedostomattomia virheitä. Näiden virheiden tiedostaminen on ensimmäinen askel upeaan ihoon. Lue mitä virheitä TULEE VÄLTTÄÄ saadaksesi ihanan ihon!

Päivittäiset ihonhoitovirheet

  1. Puhdistat kasvot väärin etkä tarpeeksi huolellisesti – puhdistus tehdään yleensä liian nopeasti ja ihon hieronta skipataan kokonaan, vain meikit poistaen ja ilman miselliveden hyödyntämistä.
  2. Käyttämäsi putsarit kuivattavat ihoa – kuivattavat puhdistusaineet eivät sovi rasvaiselle, herkälle, kuivalle tai punoittavalle iholle. Kuivattavien geelien sijaan valitse hellävaraisia vaahtoputsareita, jotka kosteuttavat, hoitavat sekä rauhoittavat ihoa.
  3. Et käytä kasvovettä – iso virhe, sillä kasvovesi on oleellinen osa ihonhoitoa! Se tasapainottaa pH-tasoja, pehmentää, poistaa kasvojenpesusta jääneitä likoja, tekee ihosta vastaanottavaisemman ja hoitaa sitä.
  4. Et kuori ihoasi säännöllisesti – kuolleet ihosolut, tali ja lika kasaantuvat iholle ja edesauttavat epäpuhtauksien ja mustapäiden syntyä.
  5. Et käytä aurinkosuojaa – UV-säteet vahingoittavat ihoa ympäri vuoden. Ne pystyvät läpäisemään jopa ikkunat ja vaatteet. Kasvojen iho tarvitsee erityisuojelua, vielä normaalia enemmän mikäli käytät retinolituotteita.
  6. Käytät samoja ihonhoitotuotteita vuoden ympäri – jokainen vuodenaika one erilainen ja siksi ihosi kaipaa vuodenaikoihin räätälöityä hoivaa ja suojaa.
  7. Et tutki INCI-listaa – on tärkeää lukaista ainesosalista läpi. Kun tiedät mitä kukin tuote sisältää, pystyt valitsemaan ihollesi parhaat, turvallisimmat ja luonnonmukaisimmat tuotteet. Näin vältät lisäaineet, mikromuovit, silikonit ja alkoholit.
  8. Et käytä tuotteita oikeassa järjestyksessä – tuotteiden teho heikkenee ja ihon parantamisen sijaan saatat tehdä päinvastoin.
  9. Et pese käsiäsi ennen meikkaamista tai tuotteiden levitystä – erittäin yleinen virhe. Käsistä kasvoihin päätyvät bakteerit saattavat aiheuttaa vakavia tulehduksia.
  10. Käytät samaa pyyhettä käsille ja kasvoille – samanlainen vaikutus kuin käsien pesemättä jättämisellä. Pyyhe on oivallinen kasvualusta bakteereille. Paperipyyhkeet ovat paras vaihtoehto kasvojen kuivaamiseen.

Lista kertoo yleisimmistä ihonhoitovirheistä – vältä niitä! Muuta tapojasi ja pian voit huomata muutoksen ihosi kunnossa. Oikein ihanaa… ihoa!