Kuinka suojata itseäsi väärennettyjen Arganöljyjen ostamiselta?

Arganöljy

Arganöljy tunnetaan yhtenä maailman suosituimmista ihonhoitotuotteista ja lisäksi se on erinomainen silmien ja hiusvärien hoidossa ja lisäksi sillä on monia terveyshyötyjä. Sen takia monet ostamassa arganöljyä kirjoittavat, kuinka äärimmäisen tärkeää on varmistaa, että ostaa vain laatua, josta voit luottaa, sillä siellä on mahdollisuus saada väärennettyprodukteja eli niin sanottua “Fake Argan Oil”.

Tässä artikkelissa kerron sinulle, mitkä ovat asiat, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ostaessasi arganöljyä ja miten suojata itseäsi tällaisissa harhaanjohtavissa liiketoimissa, sekä millaisilla tavoilla voit varmistaa, että ostamasi öljy on laadukas ja autenttinen.

Mitä sinun tulee tietää Arganöljystä?

Ensinnäkin tarvitset hiukan taustatietoa arganöljystä. Arganöljy on öljy, jonka saadaan argan-pähkinän myshellistä ja sitä sanotaan marokkolaisesta pähkinäöljyksi (Moroccan nut oil). Se on ruskeasta valkeaan vaihtelevan värinen öljy. Se on miellyttävän makea ja pörröinen, eikä sillä ole hajua. Nämä tyypilliset merkit autenttisesta arganöljystä, ja menetelmä sen valmistamiseksi sisältää vain 20 % arganöljyä pähkinän kuorista.

Arganöljy voitetaan yksinomaan käsin, mekaanisesti, eli luonnollisilla menetelmillä. Se on voitettu eikä kemiallisesti etanoliin liuotetulla haihdutuksella tai tislaamalla. Arganöljy on yksi maailman kalleimmista öljyistä ja siksi on tärkeää, että ymmärrät, kuinka paljon se maksaa.

Kuinka tunnistaa väärennös?

Kun ostat arganöljyä, on kaksi merkkiä, joista voit tunnistaa, onko kyseessä laatu tai väärennös. Ensinnäkin, autenttisen öljyn hinnan tulisi täyttää marokkolaisen tavanmukaisuuden, mutta sen hinnan tulisi myös olla johdonmukainen kansainväliisen markkinahintaesityksen kanssa.

Toiseksi, astetta huonoimman laadun ostaminen ei ole sen arvoista. Älä aliarvioi, miten tämä voi vaikuttaa terveyteesi. Jos arvoasi foolattaa pienellä summalla, olet melko erittäin vaarassa ostopäätöksen suhteen.

Tärkeimmät väärennökset voidaan tunnistaa neljästä eri etiketin vaiheesta. Tässä on esimerkki väärennetystä etiketistä:

 • Tuote on “100 % eksoottinen arganöljy”.
 • “Ydinainesosat” -lista näyttää fake-öljyn ominaisuudet.
 • Alkuperä Hellenien mantereella
 • Ainesosien keski-tai alhaiset purkausluvut.

Erittäin alhainen purkamismäärä on kiistanalainen, koska tiettyjen öljyjen on oltava melko pitkä huoneenlämpötilajäähdytys ensimmäisen vuoden aikana. Jos se olisi enemmän kuin 100 ppm. Tämä voi osoittaa, että kyseessä on väärennös, koska autenttiset öljyt voivat purkautua vain sekunnin tai minuutin kuluttua.

Milloin minun tulee putoamaan epäilyksiin?

Jos tuote ei maksa sen, minkä olisi täytettävä todellisen arganöljyn laadun kanssa, se olisi syytä epäillä. Esimerkiksi, jos tuotteella on kyseenalaista tuotemerkkiä tai erittäin epätodennäköisiä hintamääriä. Lisäksi, jos tuote ei sisällä selvää tuotetietoutta tai vaatii huomattavan matkan buy.

On syytä olla huolellinen, kun ostaa arganöljyä. Esimerkiksi, jos tuotemerkin logo ja muotoilu on erilainen, se voi osoittaa, että tuote on väärennös.

Jos tuntuu siltä, että tuote olisi väärennetty, kannattaa etsiä arganöljyä muista luotettavista lähteistä. Täältä löydät joitakin online- ja paikallisista paikoista, joista voi ostaa arganöljyä.

Nämä ovat luotettavia paikkoja, joista voit ostaa tarvitsemasi arganöljyn.

Online-sivustot

 • Amazon
 • eBay
 • Direct From Morocco
 • Supermarketi

Elintarvikeyhteisöt

 • IKEA
 • Moroccan Natural Health
 • Direct from Morocco
 • Macys

Ainoa varma tapa on olla varovainen

Kun ostat arganöljyä,varo, ettet osta väärennöksiä. Varmista, että olet tutustunut tuotteeseen, jonka aiot ostaa, ja että tarkistit ennen ostamista, että tuote vastaa ehdotetunlaadun vaatimusta.

Tarkista, kuinka paljon öljyä saadaan pähkinästä, miten se on voitettu sekä hinta – varmista, ettet ole ostamassa tuotetta, jonka hinnan suhteen pitäisi olla epäilyttävä. Vie aika