3 asiaa, joita ei kannata tehdä märkään hiuksiin

On monia tapoja saada hiuksesi näyttämään hyvältä, ja osa näistä menettelytavoista koskee niiden käsittelyä märänä. Märkien hiusten hoito voi viedä paljon aikaa ja vaivaa, ja harjoitettu perehtyneisyys auttaa sinua säilyttämään niiden kauneus ja terveys. Siksi tässä artikkelissa kerromme kaikista näistä asioista, joita et koskaan pitäisi tehdä märille hiuksillesi.

1. Kuivien hiusten kampaus

Ensimmäiseksi ja yksi merkittävimmistä kampauslahjistamme on, että et saisi kampata hiustasi märkänä. Tämä tapahtuu usein niille, jotka ovat kiireisiä aamulla, koska pyrkivät pakkaamaan kaiken aamuprosessimme mahdollisimman nopeasti. Koska tämä ei ole järkevä asia, koska voit helposti vahingoittaa hiustesi rakenteen, on parasta käyttää paria minuuttia aikaa lisää kuivamaan hiuksesi ja kampata ne kunnolla.

Kuivia hiustenkuivaajat ja silitysraudat voivat parantaa hiusten ulkonäköä ilman, että joudut laittamaan liikaa painetta niihin, erityisesti märkien hiusten kohdalla. Jos pitäisi valita välillä kampaamisen ja kuivattamisen, hoitaisin pukkiprosessi heti suihkun jälkeen ja odottaisin sen kuivumista kuivauksen jälkeen ennen hiusten kampauksen aloittamista.

2. Värjäys

Värjääminen, etenkin hiusten värien muuttaminen, on yksi vaikeimmista ja tavallisimmista hiustenhoitomenettelyistä. Niin paljon puhutaan ehdottomasta vältettävyydestä hiuksenpesun jälkeen värjäyksen tekemiselle, mutta harvoin keskustellaan siitä, pitäisikö sinun värjätä hiuksesi märkinä.

Toisin kuin juuri päivitetyt hiustenkampausmenetelmät, värjäys on väistämättä jonkin verran aggressiivinen ja se voi hyvin nopeasti vahingoittaa hiustesi kuntoa. Märille hiuksille, joilla on alhaisemmat kosteusarvot, värjäys on ehdottomasti vasta-aiheinen, ja se tulee tehdä vasta sitten, kun hiuksia on täysin kuivattu.

3. Käyttää kovia harjoja

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, märkien hiusten hoito vaatii vähän hellävaraisuutta siihen, mitä kammat, kuokat ja harjat käytämme niiden muotoilemiseksi. Jos haluat välttää haurauden ja katkonnan leviämisen, kiinnitä huomiota harjan ja kammien materiaaliin. Harjaamiseen märissä hiuksissa on paras ja hellävaroinen hiusharja.

Erittäin hienoilla hiuksilla kannattaa ehkä myös välttää puntteja, ja tässä tapauksessa on paljon enemmän järkeä käyttää sormien omia taitoja luoda erilaisia ​​muotoja ja sileät kampaukset. Tärkeintä on säästää hiuksesi kosteudesta, ja se on jälleen kerran tärkeä taktiikka silloin, kun olemme kosketuksissa märkien hiusten kanssa.

Yhteenveto

Kuten näette, märkien hiusten hoito ei ole vaikea asia, ja jos etsit terveellisen, vahvan ja kauniin hiusten ilmeen, sinun on noudatettava näitä yksinkertaisia ​​suosituksia. Älä tee asioita äkkiä, vaan lähesty hiustasi vähän rauhassa ja huolellisesti. Tee aina hyviä valintoja, koska hiuksesi voivat olla terveellisiä ja kauniita ainoastaan ​​sillä tavalla.